Partner van zentralsolar deutschland

 zsdlogocmyk.jpg   & logosolargroupholland244px.jpg

Solar Group Holland is sinds 2011 partner van "zentralsolar deutschland". Dit bedrijf is zeer ervaren in verschilende soorten zonnepanelen en heeft ook van overheidswege alle onderscheidingen en certificaten die bewijzen dat "zentralsolar deutschland" een betrouwbare partner is en een kwalitatief hoogwaardig product leveren. "zentralsolar deutschland" is toonaangeven in Duitsland op het gebied van Zonnepanelen. Onze mensen zijn door hen bijgeschoold, waardoor onze technici een nog hogere kennis van Zonne-energie producten hebben gekregen en het instaleren ervan. "zentral solar deutschland" is ook patenthouder van de nieuwe zonnepanelen die geïntegreerd worden in uw dak i.p.v 5 dakpannen. zie afb.

  2012

                                                                       

Uitstekend werk!

zentralsolar deutschland" is trots, hun partners en daarmee ook hun klanten uitstekende kwaliteit te kunnen leveren. Zij ontvingen de certificaten van het RAL-instituut, en dat zelfs over de hele lijn: voor hun producten en componenten, het advies, de uitvoering en de dienstverlening. Maar ook hun productgaranties, garanties en verzekeringen voor fotovoltaïsche installaties maken hun tot een uitstekende aanbieder en partner op het vlak van duurzame energiebronnen. En het allerbeste: Zij en wij ondersteunen het duurzaamheidsdenken  van de productie tot ingebruikneming. Als partner van PV reCycle zorgen wij ook voor de deskundige en ‘groene’ verwijdering van oude Zonnepanelen.

"zentralsolar deutschland" is "Umweltpartner" van voetbalclub VFL Wolfsburg.  Kijk op de referenties.

soalrpanelsdakzsd.jpg 
solarpanelblack.jpg 

RAL certificaten

De RAL Gütegemeinschaft für Solarenergieanlagen e.V. is een onafhankelijke vereniging om de kwaliteit van fotovoltaïsche installaties en installaties op zonnewarmte te garanderen. Ondernemingen kunnen zich conform RAL-GZ 966 laten certificeren en hun klanten op die manier tonen dat zij voor de uitvoering van installaties de goede, deskundige praktijk beheersen. Als een van slechts enkele ondernemingen kreeg ZSD, zentralsolar deutschland in de vier mogelijke RAL-certificeringscategorieën een onderscheiding en bepaalt zo kwaliteitsnormen.

 

Al in 2009 kreeg zentralsolar het RAL-certificaat voor fotovoltaïca (P1) als producent in de categorie ‘Componenten’. In 2011 volgden de keurmerken voor fotovoltaïca als ontwerper in de categorie ‘Ontwerp’ (P2), als installateur in de categorie ‘Uitvoering’ (P3) en als exploitant in de categorie ‘Service & werking’ (P4). Het certificaat in de vier categorieën betekent voor de klanten dat zij op alle vlakken professionaliteit van ZSD, zentralsolar mogen verwachten. Meer informatie over de RAL-certificering en de huidige testvoorwaarden vindt u ook op www.ralsolar.de.

.ZOUTSPROEITEST

Fotovoltaïsche installaties zijn volledig blootgesteld aan weersinvloeden. De kwalitatief hoogstaande producten van ZSD, zentralsolar zijn hiertegen bestand. Het certificaat voor de zoutsproeitest bewijst dat overduidelijk.

Onze producten • Genius SDM- en ES-module • Montagesystemen voor platte daken Vario-Light en Vario-UltraLight • ZSD dakhaken • Moduleklemmen • Trapeziumvormige klemmen van plaatstaal • Standaard- en Vario-Line montageprofielen voldoen aan de strenge vereisten van de test conform DIN EN ISO 9227-NSS. Componenten van zentralsolar zijn daarom – ook na decennialang en continu bedrijf in gebieden met een hoge zoutbelasting – vrijwel corrosievrij.

© 2012 - 2015 Stroomterug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by mijnwebwinkel