Consumentenbond beoordeling Solarwatt

consumentenbond

Consumentenbond beoordeeld zonnepanelen SOLARWATT als ‘zeer goed’

Enschede, 28 augustus 2015 – De zonnepanelen van SOLARWATT, pionier in zonne-energie, komen als ‘zeer goed’ uit een uitgebreide test van de Consumentenbond. Alle inspecties in de fabriek waren positief. Bovendien onderscheidt SOLARWATT zich van andere partijen op het gebied van garantie. Het bedrijf biedt als enige zowel dertig jaar product- als vermogensgarantie. In totaal werkten veertien zonnepanelenfabrikanten volledig en transparant mee aan het onderzoek.

De Consumentenbond beoordeelde de zonnepanelenmerken in de fabrieken op vier punten: controle van de componenten en verbinding van de cellen, samenvoeging van de diverse componenten, eindafwerking van het paneel en kwaliteitscontrole op het afgegeven paneel. SOLARWATT scoorde op alle vier de onderdelen zeer goed.   

  

 

Van alle onderzochte merken is SOLARWATT echter de enige fabrikant van zonnepanelen die klanten zowel dertig jaar productgarantie als dertig jaar vermogensgarantie biedt. Deze garantie garandeert het minimale vermogen van het zonnepaneel gedurende een bepaalde tijd en laat zien hoeveel dit vermogen per jaar maximaal mag afnemen. Bij veel zonnepanelen daalt de opbrengst na verloop van tijd – en zeker na tien jaar – significant. Bij SOLARWATT blijft het rendement ook na tien jaar nog hoog.

Het is goed dat de consumentenbond aangeeft dat het belangrijk is voor consumenten om naar de garanties te kijken. Probeer bij de leverancier te achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is. Met de Consumentenbond zeggen wij: ‘mooi zo’n garantie van twintig jaar, maar als je een kantoor in China moet bellen bij een probleem, heb je er niet veel aan.

Over SOLARWATT

SOLARWATT is een van de Duitse pioniers in zonne-energie en ontwikkelt fotovoltaïsche panelen – kortweg PV-panelen of zonnepanelen – die het mogelijk maken zonne-energie in elektriciteit om te zetten. Het bedrijf werd in 1993 opgericht en produceert innovatieve kwaliteitsproducten. Met hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen richt SOLARWATT zich op de particuliere en zakelijke markt. Sinds 2014 is SOLARWATT met de overname van Centrosolar in de Benelux actief als pionier met de eerste geïntegreerde energiesystemen. SOLARWATT is via investeringsbedrijven voor negentig procent in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW.

 

CONSUMENTENBOND TEST ‘ZEER GOED’!

 

Persbericht: Enschede, 28 augustus 2015

Alle inspecties in de Duitse fabriek waren positief. SOLARWATT onderscheidt zich – als enige in de markt – ten opzichte van de andere partijen – onder andere – met haar uitgebreide garanties. Het bedrijf biedt als enige zowel dertig jaar product- als vermogensgarantie. In totaal werkten veertien zonnepanelen fabrikanten volledig en transparant mee aan het onderzoek. Hanergy, Yingly, Trini Solar en REC Solar stonden geen inspectie toe en hebben daarmee de schijn tegen.

consumentenbond test zonnepanelen Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en Zwolle Glas-glas zonnepanelen en glas folie zonnepanelen

CONSUMENTENBOND TEST!

  • Controle van de componenten en verbinding van de cellen
  • Samenvoeging van de diverse componenten.
  • Eindafwerking van het paneel.
  • Kwaliteitscontrole op het afgegeven paneel.

SOLARWATT zonnepanelen scoren op alle vier de onderdelen ‘zeer goed’.

Van alle onderzochte merken is SOLARWATT echter de ‘enige fabrikant’ van zonnepanelen die klanten zowel dertig jaar productgarantie als dertig jaar vermogensgarantie biedt. Deze garantie garandeert het minimale vermogen van het zonnepaneel gedurende een bepaalde tijd en laat zien hoeveel dit vermogen per jaar maximaal mag afnemen. Bij veel zonnepanelen daalt de opbrengst na verloop van tijd – en zeker na tien jaar – significant. Bij SOLARWATT blijft het rendement ook na tien jaar gegarandeerd hoog.Daarnaast hebben onze Solarwatt Glas-Glas zonnepanelen 25% meer kWh opbrengst, 33% langere levensduur, de laagste degradatie, 100% PID vrij en is er geen kans op vochttoetreding!

“We zijn heel blij op de beoordeling ‘zeer goed’ van de Consumentenbond”!Het is goed dat de consumentenbond aangeeft dat het belangrijk is voor consumenten om naar de garanties te kijken. Probeer bij de leverancier te achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is. Met de Consumentenbond zeggen wij: ‘mooi zo’n garantie van tien of twintig jaar, maar als je een kantoor in China moet bellen bij een probleem, heb je er niet veel aan.

OVER SOLARWATT

SOLARWATT is een van de Duitse pioniers in zonne-energie en ontwikkelt fotovoltaïsche panelen – kortweg PV-panelen of zonnepanelen – die het mogelijk maken zonne-energie in elektriciteit om te zetten. Het bedrijf werd in 1993 opgericht en produceert innovatieve kwaliteitsproducten. Met hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen richt SOLARWATT zich op de particuliere en zakelijke markt. Sinds 2014 is SOLARWATT met de overname van Centrosolar in de Benelux actief als pionier met de eerste geïntegreerde energiesystemen. SOLARWATT is via investeringsbedrijven voor negentig procent in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW.

 

30 jaar garantie op product en vermogen!

© 2012 - 2018 Stroomterug | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel