1. Home
 2. /
 3. Exasun

De sterkste glas/glas zonnepanelen op dit moment met het hoogste rendement

Exasun Glas-Glas zonnepanelen worden geproduceerd in Nederland, ze zijn egaal zwart en 4x sterker dan een regulier paneel en ook Stormcell bestendig. Tijdens de Stormcell op 23 juni 2016 in Brabant waren alle zonnepanelen gesneuveld behalve de glas glas panelen van EXASUN.

Exasun Glas-Glas zonnepanelen hebben het hoogste rendement, de best claimbare garanties en de laagste kWh prijs. Het is de beste investering voor uw woning of bedrijfspand. Gemiddeld levert een EXASUN 300 Wp paneel 45 kWh per jaar meerop dan een regulier glas folie zonnepaneel  met hetzelfde Wattpiek vermogen.

Exasun gebruikt de nieuwste generatie MWT zonnecellen en hebben daar patent op. Deze leveren 15% meer opbrengst.

Wind en Zonne-energie BV is erkend en gecertificeerd Premium Partner van EXASUN. Exasun levert dus niet via de groothandel maar door hun zelf opgeleide dealers waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft

“Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.”

BLACK ROOF

Het schuine dak van de toekomst: het “BLACK ROOF” systeem!

Het Exasun Black Roof systeem is genomineerd voor de Dutch Design Award 2017. 

Black roof is de doorbraak die dakpannen overbodig maakt en in ieder geval onder garantie 30 jaar mee gaat.

Het Black Roof systeem bestaat uit kleine Glas-Glas panelen van 60 x 82 cm. Deze zonnepanelen worden met een eenvoudig schroefsysteem bevestigd aan het dak. Het dak wordt daarmee perfect beschermd tegen regen en hagel en is bestand tegen de zwaarste Cell storm.

Een goede ventilatie achter de Exasun zonnepanelen zorgt voor een optimale koeling en een hoog rendement. Het hele dak kan worden gevuld door de kleinere afmetingen en omvat mooie, duurzame paspanelen voor een perfecte aansluiting met dakramen en schoorstenen.

Een bijkomend voordeel is dat, door de ventilatie, uw huis veel koeler is tijdens warme dagen.

BLACK GLASS

De beste cel technologie- MWT Zonnecellen – Back Contact cellen – gecombineerd met de beste module technologie – Glas-Glas. Dankzij deze innovaties heb je de beste prestaties, de langste levensduur en de laagste kosten per kWh. Maar ook het mooiste paneel ter wereld.

 • Levensduur > 30 jaar garantie.
 • 30 jaar fabrieksgarantie
 • 30 jaar vermogensgarantie
 • Volledig zwart en frameloos.

BLACK FACADE

De steeds hogere energie eisen aan gebouwen vraagt om hogere kWh opbrengsten van zonnepanelen. Het Black-Glass zonnepaneel is geschikt voor toepassing in de gevels van het gebouw. Het Exasun Black-Glass zonnepaneel is door haar fraaie aanblik en flexibele maatvoering een ideaal onderdeel voor uw gevel.

 • levensduur = gebouw elementen.
 • All black frameloos zonnepaneel.
 • Diverse maatvoeringen en glasdiktes.
 • Onzichtbare montage.
 • Compatibel met gangbare gevelsystemen.

EXASUN

ExaSun is een innovatieve Nederlandse zonnepanelen fabrikant. Ze produceren high-end Glas-Glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange levensduur, op eigen productielijnen in Den Haag. Exasun werkt samen met: ECN, TNO, TU Delft en SEAC. 

TU Delft heeft met zijn Nuna Zonnewagen al vele malen de Solar Challenge in Australië gewonnen en tonen hier wel mee aan dat ze innovatief en vooruitstrevend zijn in zonne-energie

KWALITEIT

De kostprijs van zonnepanelen is de afgelopen jaren gekelderd. Een deel van de kostprijsdaling is te verklaren uit opschaling, echter het grootse deel is het gevolg van het toepassen van goedkopere materialen – ofwel concessies op kwaliteit!

Door de hogere kWh opbrengst van de ExaSun Glas-Glas zonnepanelen is de hogere aanschafprijs al binnen de terugverdientijd ingehaald tegenover de Glas-Folie zonnepanelen. Daarna wordt, door de veel lagere degradatie, het verschil in kWh opbrengst alleen maar groter.

Na 10 jaar verloopt de productgarantie van een standaard Glas-Folie zonnepaneel wat overeenkomt met de levensverwachting uit de praktijk. Onze EXASUN Glas-Glas zonnepanelen leveren u daarna echter nog jarenlang gratis elektriciteit – gegarandeerd tot 30 jaar (85%).

OPMERKELIJK

Het Europees Joint Research Centrum in Ispra (It) heeft verschillende typen zonnepanelen op haar dak geïnstalleerd. De opbrengst per paneel is vanaf 1982 jaarlijks bijgehouden. De meeste glas-folie modules begaven het na 10-15 jaar terwijl de glas-glas modules na 32 jaar nog steeds 93% van de oorspronkelijk opbrengst genereerden!