1. Home
  2. /
  3. Warmtepompen

Warmtepompen

Uitgelicht:

Warmtepompboiler EcoHeat 60

De Climer Ecoheat warmtepompboiler is een lucht-water en thermodynamische warmtepomp die op een zuinige en duurzame manier warm tapwater levert. 

Deze compacte warmtepomp verwarmt het water tot 60 ºC. De warmtepompboiler werkt hetzelfde als een normale boiler, alleen maakt het niet gebruik van gas, maar van lucht. Deze haalt hij van binnenhuis of van buiten.

Inhoud: 60 ltr.
Min. lucht temperatuur: 5 graden
Max. luchttemperatuur: 60 graden
Afmeting (bxhxd): 464 x 956 x 540 mm

 

Alle warmtepompen:

EcoHeat warmtepompen

Ecoheat gaat functioneel om met de beschikbare ruimte en sluit naadloos aan op de behoefte van warm water. Door ook het verwarmingssysteem te koppelen ontstaat de meest functionele opstelling.

Climer Ecoheat AIR-W

Warmtepomp voor de productie van warm tapwater voor huishoudelijk gebruik. Haalt energie uit ventilatielucht waarmee het water wordt verwarmd.

Climer EcoHeat AIR-WH

Hybride warmtepomp voor warm tapwater en het verwarmen van een woning. Haalt energie uit ventilatielucht waarmee het water wordt verwarmd.

Climer EcoHeat TD-2C

Warmtepomp voor de productie van warm tapwater en verwarming van een woning. Wekt energie op via thermodynamische panelen waarmee water wordt verwarmd.

Climer EcoHeat TD-W

Warmtepomp voor de productie van warm tapwater. Bestaat uit 1 of meer thermodynamische panelen welke de energie produceren om het water te verwarmen.

Climer EcoHeat TD-WH

Hybride warmtepomp voor warm tapwater en het verwarmen van een woning. Produceert energie via thermodynamische panelen waarmee het water wordt verwarmd.

Meer informatie over warmtepompen?

Tel. 06 – 55 33 37 98
of mail naar
info@stroomterug.nl

EcoFlex warmtepompen

Ecoflex is een modulair systeem welke zowel individueel als in cascade kan functioneren. Met bestaande of een nieuwe buffer te installeren. Door meerdere systemen aan elkaar te koppelen kan men tot het gewenste vermogen komen.

Climer EcoFlex AIR

Warmtepomp ontworpen voor montage aan externe buffer. Haalt energie uit ventilatielucht en geschikt voor warm tapwater en het verwarmen van een woning.

Climer EcoFlex TD

Warmtepomp ontworpen voor montage aan externe buffer. Wekt energie op via thermodynamische panelen. Geschikt voor warm tapwater en verwarmen van woning.

Meer informatie over warmtepompen?

Tel. 06 – 55 33 37 98
of mail naar
info@stroomterug.nl

Airys warmtepompen

Airys is een warmtepomp zonder poespas. Door tijdens het ontwikkelen van deze oplossing terug te gaan naar het beginstadium van warmtepompen is een zeer effectief systeem ontstaan dat doet wat hij moet doen. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van volwaardige computersystemen en kwetsbare regelingen. Kortom, een betrouwbaar systeem dat voldoet aan de laatste wet- en regelgeving.

Climer Airys Compact

Lucht-water warmtepomp ontworpen volgens de laatste technieken voor verwarmen / koelen en warm tapwater. Als all-in one beschikbaar in TD of AIR model.

Climer Airys One

Lucht-water warmtepomp voor residentiële toepassingen op gebied van verwarmen / koelen en warm tapwater. Te koppelen aan een individueel buffer systeem.

Meer informatie over warmtepompen?

Tel. 06 – 55 33 37 98
of mail naar
info@stroomterug.nl